Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső Terület 170 m²
Építési állapot újszerű
Szobák száma 4+1 félszoba
Telek Terület 681 m²
Épület szintje 2
Ingatlan állapot Kívül: kitűnő
Belül: luxus
Fűtés cirko
Komfort luxus
Parkolás van önálló garázs
Közműállapot Csatorna: Bekötve
Gáz: Bekötve
Villany: Bekötve
Víz: Bekötve
Extrák
Álomotthon kizárólag a Brill Iroda kínálatában! Minőség és elegancia jellemzi az ajánlott akár kétgenerációs családi házat. Rákoscsaba valóban csendes zöldövezeti utcájában található, minden kényelmi lehetőséget biztosító otthona igényes ügyfeleinknek tökéletes vétel. A kertben kialakított pihenő és játszó rész mellett helyet kapott az aktív családi programok szervezésére is alkalmas terület ahol elszeparáltan lazíthatnak a lakók. A mindig szép környezetről automata öntözőrendszer gondoskodik, ami a nagy vízhozamú kútból természetes ásványi anyagokkal dús vizet használ. Automata nagykapun keresztül érkező autók a ház mellett és a kétállásos fűtött garázsban is helyet kaptak.
A 2007-ben épült ház belső kialakításánál fontos szempont volt a minőségi anyagok használata és a jól átgondolt alaprajz. Élhető terek, jó méretű közlekedők teszik minden részét otthonossá. A mediterrán egyedi padlóburkolatok, a svéd tömörfa padló, mind a komfortérzést növeli. De fontos megemlíteni a földszinti lakótér kialakítását. Jelenleg a nappali-étkező-konyha rész mellett 2 háló található és egy igen nagy méretű extrán felszerelt fürdő. A lenti fürdőben hydromasszázs kád és külön hydromasszázs zuhanykabin található, úgyhogy még a kétszemélyes mosdópult is kényelmesen elfér . Külön wc a közlekedőből. A családi élet nagyrészt a nappali-konyha részben folyik, ezért is lett nagy hangsúly fektetve a ritka nagyméretű konyhára, amiben minden a kényelmet és a komfortot szolgálja. A bútor körtefából készült, a jó kihasználhatóság szempontjából fontos sok-sok fiókkal, tágas munkafelületek kialakításával és minőségi SIEMENS gépek beépítésével. A konyhát kiszolgáló kamra közvetlen egy ajtó választja csak el. A nappaliban használt design elemek teszik minden nap- és évszakban változatossá. Gondolok itt a padlóban és a mennyezeten elhelyezett apró led izzókra és a modern kandallóra, ami a látvány mellett, még meleg otthont is biztosítja. A külön feljáróval kialakított felső lakószinten, még nem lakott 2 szoba, nagy konyha, tároló és fürdőszoba, wc került kialakításra. A fenti fürdőben egy nagyobb jakuzzi és zuhany is található. A nyári napokon hasznos kiegészítő a klíma és a motoros redőnyök, a kiváló nyílászárókon. A fenntartás, gazdaságos üzemeltetés legfontosabb kelléke a napkollektor, ami a fűtésre és a melegvíz-előállításra kiváló eszközként került beépítésre. Sorolhatnánk az érveket, miért jöjjön és tervezze itt életét, de egyszerűen csak annyit mondunk: az ár-, értékarányban verhetetlen ajánlat miatt hívjon és mutatom az ingatlant.

Ár

ár 58 M Ft ()

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Brill Ingatlan
Név Holló Szilárd
Telefon +36 30 327 8270
Email Védett cím
Eladó családi ház (Budapest, XVII. kerület, ) 58 M Ft Eladó családi ház (Budapest, XVII. kerület, ) 58 M Ft Eladó családi ház (Budapest, XVII. kerület, ) 58 M Ft Eladó családi ház (Budapest, XVII. kerület, ) 58 M Ft Eladó családi ház (Budapest, XVII. kerület, ) 58 M Ft Eladó családi ház (Budapest, XVII. kerület, ) 58 M Ft Eladó családi ház (Budapest, XVII. kerület, ) 58 M Ft Eladó családi ház (Budapest, XVII. kerület, ) 58 M Ft Eladó családi ház (Budapest, XVII. kerület, ) 58 M Ft Eladó családi ház (Budapest, XVII. kerület, ) 58 M Ft Eladó családi ház (Budapest, XVII. kerület, ) 58 M Ft Eladó családi ház (Budapest, XVII. kerület, ) 58 M Ft Eladó családi ház (Budapest, XVII. kerület, ) 58 M Ft Eladó családi ház (Budapest, XVII. kerület, ) 58 M Ft Eladó családi ház (Budapest, XVII. kerület, ) 58 M Ft Eladó családi ház (Budapest, XVII. kerület, ) 58 M Ft Eladó családi ház (Budapest, XVII. kerület, ) 58 M Ft